Bezorging

Als ondernemer heeft u het druk genoeg. JDS Foods bezorgt gratis vanaf €200 exclusief BTW.  JDS Foods beschikt over een uitgebreid wagenpark voor bezorging tot aan de deur van uw bedrijf. U kunt op de volgende manieren bestellen:

  • Per telefoon
  • Per email
  • Via onze webshop

Bezorging is elke dag mogelijk tussen 08:00 en 17:00 uur. De leveringen vinden plaats zowel in Nederland als in België en Luxemburg. Voor eventuele andere bezorg tijden en vragen  kunt u contact opnemen  met het volgende nummer +31(0)29-75 48 945.

Afwezig tijdens bezorging ?

Wij bezorgen uitsluitend op het bezorgadres. Indien niemand op het bezorgadres aanwezig is, neemt de chauffeur de goederen mee retour, hierbij belasten wij de onnodig gemaakte transportkosten aan u door. Via ons klantenservice kunt u een nieuwe afspraak maken.

Bezorging annuleren

Annuleren kan alleen kosteloos op de dag van de aankoop. Bij een latere annulering belasten wij de transportkosten aan u door.

Controle
Met het ondertekenen van het afleverbewijs bevestigt u dat u de artikelen heeft gecontroleerd, bij een ontbrekend artikelen wordt een notitie door de chauffeur gemaakt en alsnog bij u geleverd, heeft u toch getekend zonder te controleren nemen wij achteraf u claim niet in behandeling.

Vragen over de bezorging

Neem voor vragen over de bezorging rechtstreek contact op 029 75 48 945. Voor overige vragen, opmerking of klachten kunt u terecht bij info@jdsfoods.nl

Brands